Marc O’Reilly (St. Patrick’s Day) / Elektropionir

16507844_1545613358816587_93652983942680123_n

Premijerni nastup jednog od predstavnika nove muzičke scene Irske, Marc O’Reilly, u sklopu evropske turneje na kojoj će promovisati novi studijski album „Morality Mortality“ održaće se u klubu Elektropionir (Cetinjska 15) u petak, 17. marta na dan Svetog Patrika, sa početkom u 21 čas.
Mark O Rajli (Marc O’Reilly) je irski tekstopisac koji svoje pesme spaja sa divljim bluz fragmenitima i vraća se čistim glasovnim harmonijama. Mark je već bio na turneji širom Evrope, nastupajući na vodećim festivalima među kojima su: Glastonbury, Electric Picnic, Beautiful Days, Boardmasters, Shambala i Dranouter. Nastupao je i u Americi na Live in the Vineyard Festival u gradu Napa u Kaliforniji.

Preporuke svetskih magazina:

 – Britanski Acoustic Magazine: “Klasična akustična folk-bluz harmonija koja se proteže sa obe obale Atlantika.”
– Next2Shine.com: “O’Reilly svoj električni zvuk prožima sa jednom vrstom čistoće emocionalnog izraza i polako,ali istinski nas vodi ka iskrenosti.”
– R2: “Zapanjujući niz melodija.”

Kao podrška, nastupiće bend iz Inđije – Harlekin.

Regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 600 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 800 dinara, a karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, Zaokret, kao i u FELIX Shop, TC Sremska.

Postavi komentar